Min blog

Humlebien: Den ser ganske kluntet ud. Og ubeslutsom. Humlebiens vej frem i livet virker mere eller mindre uplanlagt; som om den hvert andet øjeblik får en ny fiks idé, som den får lyst til at forfølge. Pludselig ændrer den kurs og ser, hvad livet bringer på den nye rute. Lidt off og så gør den noget, den egentlig ikke kan – den flyver! Citat: Christian Stanil.

 

Kunne det lyde som mig? Som dig? En humlebi? Jeg føler mig i hvert fald ramt. Jeg zim zummer derudaf – bzzzzz. Så er jeg her, og så er jeg der – med ny ideer, nye tanker, nye indfald. Nogle af dem er vildt skøre, andre geniale, nogle lykkedes, endnu flere opgives og en gigantisk mængde forbliver bare snik snak. Men sådan er det vel med ideer og drømme? Nogle af dem SKAL opfyldes, og andre har aldrig været meningen.

 

Mit navn er Mette. Årgang 1969 (Røgen fra de mange lagkagelys bliver godt nok mere og mere voldsom, men jeg har det godt!)

 

Jeg lider dog af psykotisk rejseglæde! Der findes, som mange eventyrlystne sikkert kan nikke genkende til, ikke nogen lægevidenskabelig kur mod det, men jeg har oplevet, at det er absolut til at leve med, når jeg rejser ud i verden! Om det er til Møn eller Paris. Det er ligegyldigt. Jeg får simpelthen solskin mellem ørerne. Jeg har en pensionsopsparing, men jeg har også en tro på, at vi skal leve, mens vi gør det – og kan det! Og ikke mindst vil det! Og jeg vil det her liv!

 

På mit CV kan jeg i uvilkårlig rækkefølge bl.a. skrive mor, kæreste, blogger, dykker, eventyrlysten, gast på Stillehavet, ski entusiast, rødvinselsker, ultraløber, open water svømmer, venskabsplejer og ejer af dynamisk livsmuskel. 

 

Jeg har siden en flot solskinsdag i maj 2012 været kæreste med Charlie, og så er jeg mor til tre voksne æg. De er naturligvis min store kærlig og kilden til evig stolthed.

 

Ha´ en herlig bravissimo dejlig dag derude og kom snart igen!

 

Mette

 

Copyright © 2013-2021 Mig og mit

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3