Min blog

”Vil du med i bad skat?” ville kæresten vide. Om jeg ville? Klart! Huset her er velsignet med en jacuzzi, hvilket vi så ikke havde afprøvet sammen. Men nu skulle det så endelig være.

 

Jeg gik straks i gang med at tage tøjet af, mens jeg drømmende forestillede mig og min elskede i det våde vand. Det skulle blive så godt og dejligt og ... måske lidt frækt? Mens jeg i tankerne hyggede mig med en film, hvor min udkårende og jeg havde hovedrollerne, riggede han badet til med badesalt og sæbe, satte et par glas rødvin og tændt en masse lys.

 

Min ene storetå havde lige akkurat nået at få sig en dukkert, og resten af kroppen skulle til at følge efter, da jeg fik instrukser om, at man skulle altså først vaske sig under bruseren! Ligesom i en svømmehal! Nå nå, jamen godt så. "Det må være et meget specielt bad?" tænkte jeg. Der gik ærlig talt lige en rids i den indre filmrulle, da jeg sådan blev belært af bademesteren, men fair nok. Der skulle naturligvis ikke sniller snaller med ned i vores perfekte bad. Da jeg var sikker på, at jeg havde fået taget ordentlig afsked med de døde hudceller, var jeg endelig klar til karbadet.

 

Aaah, det var edderdejligt at lade min aldrende krop sænke sig ned i det varme vand. Uha, den var lidt glat. Karrets bund forstås. Det gjaldt vist om at lade sine velproportionerede baller flyde godt ud? Mens jeg prøvede ikke at glide for meget rundt på den glatte bund, blev også min bademakker klar til fællesbad.

 

Så sad vi altså endeligt der, sammen, i det varme vand. Sååå romantisk og jeg var glad og nyforelsket. Lykkens Pamfilius - det var mig. Vi skulle lige finde os til rette i den trekantede jacuzzi. Vi skøjtede lidt rundt, mens vi smånippede til vinen. Der manglede dog hverken smil, kys og blide fingerstrøg i det varme vand.

 

Efter små fem minutter begyndte varmen at sætte godt gang i min ansigtskulør. Puha, det var varmt, men sådan er det jo med karbade. Jeg prøvede at ignorere, at jeg så småt var ved at koge. Dampen var ved at finde sin vej ud gennem ørerne på mig. Mr Hottie kikkede forelsket på mig, leverede et af sine kække smil og trykkede på startknappen til boblerne.

 

Boble boble boble! Hvor skønt med de masserende vandmasser. Boble boble! Aaah! Jeg glemte for en meget kort stund den meget glatte bund og min overophedede krop. Aaah!

 

Oj! Hold da op hvor det gav skum. Faktisk ret meget. Mon det var meningen? Hmm ... Først var vores smækre kroppe blot dækket af et fint lag skummende bobler, men da luftbomberne havde boblet lidt, gik det stærkt. Skummet voksede os pludseligt voldsomt om ørerne. Det hele blev lidt vel voldsomt. Puha! Det var ærlig talt ikke længere spor romantisk, eller i hvert fald ikke som jeg havde forestillet mig. I stedet for at ligge henslængt dér i badet og ligne en lækker badenymfe i selskab med et glas vino, lignede jeg en kogt krebs med hvidt skummende skæg! En krebs der med den ene røde hånd prøvede at suge sig fast på bunden for ikke at glide ned under vandet, og med den anden kæmpede en ulige kamp mod det stadig voksende skum. Glem alt om at drikke vin.

 

Boble boble boble

 

Jeg måtte kapitulere. Øv bøv og ærgerligt os! Jeg måtte bare liiige op af det varme vand og under bruseren … bare liiige et par sekunder. Kæresten så lidt slukøret ud og mumlede ud gennem skummet, at han nok havde været lidt vel gavmild med både sæbe og den varme hane. ”Ej skatter, tror du virkelig …!”

 

Han havde også fået nok af boblehelvede og hev bundproppen. Det vidste jeg ikke, så da jeg lige havde fået en omgang iskoldt brusevande over mig, krøb jeg atter i karret. Hov? Så sad vi pludselig dér, to voksne mennesker en lørdag aften i en jacuzzi - uden vand - men med masser af skum. Masser! Sådan havde jeg ikke lige fået den før, altså badet! Den virkelig film blev godt nok noget anderledes end den, jeg havde visualiseret for mit indre, men oj, det var da bare for morsomt.

 

”Vil du med i skum skat?”

 

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3