Min blog

Jeg stod i køen i Søstrene Grene, og pludselig skulle jeg BARE prutte - virkelig virkelig prutte! Men men men... jeg styrede mig naturligvis, slog krølle på ballerne og blev nærmest helt kalveknæet.

 

Mens jeg så stod dér og koncentrerede mig dybt og inderligt om ikke at slippe en livlig vind, kom jeg til at tænke på en grum oplevelse én af mine veninder var ude for en gang.

 

Hun var til noget yoga tingeling, og jeg mener at huske, at de var ved afspændingen. Musikken var i hvert fald slukket, og de lå alle dér i den dybeste stilhed, på ryggen i en rundkreds. Benene var samlet, strakt op mod loftet. Hun skulle så tage en dyyyb indånding og derefter stille og roligt sænke benene ned mod gulvet - og så var det, at uheldet skete! Min veninde slog simpelthen en ordentlig skedeprut! Bare lige sådan - pruuuuttt - og den blev ved at smælde højt og inderligt til benene lå heeelt nede på gulvet.

 

Mens koncentrationens sved begyndte at banke på i mine tindinger, kørte filmen med min veninde for mit indre filmlærred. Har du for øvrigt prøvet at spænde i ballerne alt mens du griner? Det kan man ikke, vel?

 

Oj, jeg slog en befriende prut...

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3