Min blog

Så så man lige mig stå op en hverdag for et par år siden. Jeg var hjemme og sov derfor længe. På min sofa i stuen. Da selvproduceret gasudslip under dynen var vel overstået, stod jeg op, strakte mig godt og grundigt. Jeg tøffede ind i soveværelset, hvor trusserne blev doneret til vasketøjskurven.

 

Iklædt nøgen hud og et ualmindeligt dejligt morgenhår gik jeg med kurs mod morgenbadet. Jeg var godt halvvejs gennem stuen, da jeg pludselig opdagede, at der var to håndværkere! Ja, altså ikke i min stue, men lige nu for mit vindue! Liiiige dér, i højre hjørne af det ene vindue i 2. sals højde på en lift, var der to unge mænd, der gjorde øjne!

 

Hvor længe havde de stået dér? Havde de set mig snorke? Aaaaaj … I stedet for at vende om og løbe tilbage til værelset, hoppede jeg febrilsk videre gennem stuen - med hænderne flagrende foran mig i et desperat forsøg på at dække et par hoppende bryster og en madras af egen avl. Hvorfor nu det? Det var da ikke smart gjort, altså at jeg løb ud i gangen. Dér kunne jeg jo bare stå, stadigvæk temmelig nøgen og langt fra mit tøj. Stakkels mig, ja bevares, det var da også synd for de to mænd!

 

Der var jo ikke andet for end at tage mig et langt bad alt mens jeg kunne håbe på, at de ville forsvinde lige så lydløst, som de var kommet! Da jeg nærmest havde skyllet det meste af min hud væk, iklædte jeg mig min frakke (blotterfrakke?). Jeg listede tilbage gennem stuen. Mændene var heldigvis væk, eller - det vil sige, at det var de nu ikke helt, for de var nu i gang med soveværelsesvinduet!

 

Så så man lige mig gøre brug af lamellerne!

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3