Min blog

”Øv! De leger uden mig!” Jeg så lige et videoklip på Facebook af mine tidligere kolleger. De havde filmet en lille dansescene i kantinen. De havde det sjovt lige midt i leverpostejsmadderne. Uden mig! For jeg er ikke længere en del af den gruppe. Jeg er fyret, prikket, afskediget …

 

Oj, det lød lidt mere bittert end tiltænkt. Jeg er ikke spor bitter, men jeg savner at være en del af noget. En del af en gruppe. At der er brug for mig. At jeg skal træffe større beslutninger end hvad vi skal spise til aften eller om jeg kan flotte mig med en omgang kogevask. Ærlig talt!

 

Og jeg savner selskab. Ihe hvor jeg savner det. Jeg er lidt desperat efter at tale med andre end mig. Jeg har gentagne gange taget mig selv i at sidde og tale til computerskærmen. Jow jow, den er god nok, og jeg er ikke engang fyldt 45 år endnu! Laaange og enormt dybe monologer. Jeg føler mig bare så fjollet, når min stemme kværner løs. Især fordi jeg gestikulerer altid så overdrevent meget: ”Ej, den kan jeg altså ikke lide! Videre. Uhhhe, de er flotte. Dem må jeg ha´! Hvor bestiller jeg? Åhe - der. Godt. Et par bukser i str. 36, tak”. Ej, det er løgn! Jeg bruger faktisk str. 40!

 

Jeg er også begyndt at tale med kassedamen i den lokale Rema 1000. Jeg kommer der hver dag. Bare for at sige hej og få en lille sludder. Det har jeg da aldrig gjort før. Talt med kassedamerne. Bevares, der er absolut ikke noget i vejen for at sniksnakke, men normalt så er jeg jo ligesom på farten. Men nu … snakke snakke snakke! Jeg har sågar oplevet et par gange, at den flinke kassedame kikker lidt forlegent på mig og rømmer sig ”Undskyld, men du bliver nok nødt til at rykke dig lidt. Køen er ved at blive lidt vel lang!” Så opdager jeg, at den søde dame har ret. Der står en del trippende pensionister (De har da ellers god tid?) ”Åh ja, bevares. Jeg må også hellere se at komme hjem med isen. Den er lige ved at lave en stor sø på gulvet og bla bla bla …” Så rømmer kassedamen sig endnu engang, og jeg går min vej! Hooold nu op hvor patetisk! Altså mig.

 

Jeg savner også at være pæn. Ikke at jeg er grim nu, ej hold da op med det! Men, jeg savner, at jeg ikke føler den daglige trang til at hoppe i træningsbukserne. De gør mig ikke noget godt, men de er bare så fantastisk rare at have på. Og så kan jeg spise, hvad jeg vil uden noget strammer. Apro pro stramme – elastikken i linningen sidder for øvrigt liiige der, hvor den evner at få maveskindet til at skvulpe. Kender du det? Bvdr! Jeg ville jo aldrig nogensinde troppe op til en arbejdsdag i træningsbukser med bølgeskvulp! Aldrig. Hvorfor så nu? Herhjemme? Stakkels min kæreste. Stakkels hans øjne!

 

Jeg savner også at skulle til julefrokost og fredagsmorgenmad og fredagsbar og interne fjollemails og og og – men jeg savner ikke mandag morgner, flade madpakker og de lange pendlerture frem og tilbage.

 

Ohe hvor jeg i det hele taget bare savner, at jeg ikke føler trang til sætte mig ned og skrive om hvad jeg savner! Gir det mening? Du behøver ikke svare. Jeg har klaret den! Jeg må vist til at smide min længsel over bord, og så i stedet været lidt mere proaktiv! Ja, jeg må gøre noget. Jeg må væk fra skærmen og ud i verden. ”Sådan skal det lyde Mette. Op! Op med sig” hepper mit bedre jeg. Ja ja, skal nok. Jeg er på vej, når altså jeg har været en tur i Rema 1000 …

 

P.S. Jeg er okay. Jeg savner bare at have et arbejde, hvor jeg kan sidde og savne at have alt den tid i verden ...

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3