Min blog

Jeg var til Smuk Kvindeløb i Roskilde. I 59,50 minutter svedte jeg mig af sted fra Roskilde Havn, op gennem Sankt Hans, ud i Boserup Skov, retur ad smalle trampestier og i mål ved havnen. Pyyyh, hårdt – men en hel utrolig smuk 10 km tur. Og vejret var fantastisk. Høj sol og blå september himmel.

 

Jeg fik – som sædvanligt – lagt for hårdt ud, og allerede efter sølle to km var jeg brugt! Så er der altså langt hjem. Midt i et skænderi med mig selv om mine manglende evner ud i disponering af kræfter, fandt jeg en jævnaldrende kvinde. Hun havde et meget, meget, meeeeget roligt tempo. Hende lagde jeg mig i slipstrømme af. Det var godt. Ja, jeg ved ikke om hvad hun syntes om at høre mig pruste og stønne lige bag ved hende, men det var godt for mig. Jeg fik pulsen ned, og det begyndte atter at være en fin ting at løbe. Jeg havde egentlig tænkt mig at blive liggende dér ved min wingman, men efter et par km fik jeg pludselig øje på, at kvinden havde en skinne om den ene ankel – og så kan det ellers nok være, at jeg rykkede! Det kunne da ikke være rigtigt, at jeg ikke magtede at løbe stærkere end en svækket kvinde? Fileme nej! Så, jeg øgede farten lidt, løb det bedste mine tykke trommestikker kunne følge med – og eeeeeendelig kom jeg i mål.

 

Så sidder jeg her dagen derpå og er glad og lidt stolt. Jeg gjorde det, jeg kom igennem. Weehee. Nu kan jeg slappe af, nu … eller NEJ! Der er netop ikke tid til afslapning, ikke noget med noget slapperi her. Jeg var så letsindig i foråret at melde mig til mit andet halvmaraton i København. Ja, jeg ved det godt – hvor dumt! Men, det var mit løbehold, der lokkede! Og jeg har fortrudt lige siden! Jeg er slet, slet ikke i træning til 21 km, men … når man har sagt A, må man jo også sige B, eller? Vil det virke for kujon agtigt at melde fra nu? Kæresten mener ja, men hvad mener I? Jo flere jeg kan få til at synes, at det er synd for mig, jo bedre ville jeg få det og så slet, slet ikke føle det som et nederlag at bakke ud nu? Hmm … nå, jeg må vel hellere få den ja-hat på, og så sørge for at nyde det max! Ja … men … hvor er den hat, når man har brug for den? Den er piiiiist væk. Helloooo, kom frit frem. Jeg er lige her, og jeg savner dig. Jeg har virkelig brug for dig!

 

Hvis du ser en hat, så sig lige til. Tak.

Rikke BS 03.09.2014 15:07

Du skal da ud og løbe, forsvunden hat eller ej. Det er to timer i helvede, og så er det klaret. Herefter kan du blære dig resten af livet og æde en kæmpe brunch

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3