Min blog

”Hvad så? Bestod hun albuetesten?” lød det kækt fra min bordherre. De andre omkring bordet grinede højt og anerkendende af mandens pointe. Jeg selv fattede hat af hvad han lige havde sagt. ”Albuetesten? Hvad for en albue, og hvad for en test?” Jeg troede, at vi var i gang med at tale om det at søge job og gå til samtaler, men … vi havde skiftet emne, eller hva´?

 

Jeg var på det tidspunkt arbejdssøgende, og havde været til nogle samtaler, som jeg selv syntes var gået kanon, men hver gang blev jobbet tilbudt en anden. Min håndværkerkæreste havde helt klart den holdning, at jeg slet ikke var sexet nok klædt på til en samtale! Hvad? Hvad slags job troede han egentlig, at jeg søgte? Et job hvor det var godt at være iført V-udskæring, der sluttede alarmerende tæt på navlen, og have knaldhamrende rød trutmund og sylespidse hæle? Min kæreste nikkede ivrigt. Det er vist ikke liiiige den slags job, der bliver slået flest op af på Jobindex?! Jeg var – mellem os to sagt - i hvert fald lettet over, at min kæreste ikke var i en position hvor han skulle ansætte en kontorblæksprutte - i hvert fald ikke med den holdning til undersåttens udseende. Pyyyh!

 

Så var det, at jeg spurgte den der bordherre, som var vant til at have mange folk til samtale. ”Er det nu ikke længere nok bare at være pænt klædt på? At have styr på sit hår og påføre sig sit bedste smil? Og, fortæl mig lige – albuetesten?”

 

”Jo ser du” sagde han og fortsatte ”når man har haft en kvindelig kandidat inde til en samtale, så spørg ens ivrige og meget testosteron ramte kolleger bagefter om hun bestod albuetesten? Det går ud på, at når hun samler og folder hænderne i nakken, så skal hendes bryster nå ud over albuespidserne! Så har hun bestået albuetesten – og jobbet er temmelig sikkert hendes!”

 

Ahaaaa. Se så! Det var derfor, at jeg havde haft så svært ved at få et arbejde? Det havde slet ikke noget at gøre med mine kvalifikationer eller karisma – det var simpelthen fordi, at jeg ikke har store nok bubbies! Heldigt for mig at jeg endelig var til jobsamtale hos to kvinder – og fik jobbet!

 

Men … nu er den så gal igen! Jeg skal have nyt arbejde, da mit vikariat udløber. Nu er spørgsmålet så, skal jeg gå målrettet efter en kvindelig leder eller investere i en omgang silikonemasse først? Tænke tænke … hmm … jeg går efter kvinden! Jeg ooorker ikke at sidde dér til en samtale med hænderne plantet i nakken. Det ser ski så dumt ud!

Lena 26.11.2014 10:32

Ha ha super godt indlæg. Jeg håber, at du finder dig et nyt job uden albuetest og silikone. Det gav et smil på læben denne grå og kedelige dag.

Gitte 26.11.2014 10:31

Testede lige ... det kræver sgu da en Linse eller en push up bh med ekstra ekstra fylde ...

Helle 26.11.2014 10:30

Hvordan kan man tage testen hvis tyngdeloven har gjort sit indtog?

Karina 26.11.2014 10:29

Hmm - hvis jeg skal bestå, skal han godt nok have korte arme ... meget korte arme

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3