Min blog

”Hvorfor?”

”Fordi det giver mening skat! Det kan du vel nok forstå?”

”Kan jeg?”

 

Det er en dialog, der ofte finder sted mellem min kæreste og mig. Og nej, det er ikke mig, der har bukserne på og bekendtgøre ”Fordi det giver mening”. Det er min kære kæreste. Han har edder mange meninger og holdninger til hvordan bl.a. en husholdning skal foregår. Fedt med en initiativrig kæreste i hjemmet, meeeen … ro på nu, ik?

 

For – jeg kan vel nok forstå, hvornår det giver mening, og hvornår det bare ikke gør? Og det er slet slet ikke fordi, han er ude på at ændre mig. Nej da. Han retter og justerer kun dér, hvor det giver mening. Jeg var slet ikke klar over, at jeg havde så mange justerbare områder.

 

Et område hvor jeg er blevet ”justeret” er omkring brugen af Miele. Min kæreste har helt klart enevælde i opvaskemaskinen. Dér er han selvudnævnt konge. Ohe ak og ve hvis resten af husstanden – og det gør vi – kommer til at placere Margretheskålen på den ene hylde frem for den anden! Eller endnu værre: lægger knivene med den forkerte siden nedad! Uha da da … ikke så godt. Når den værste tics, altså kærestens, har lagt sig, så er det, at vi bliver belært i hvor og hvad der giver mening i sådan et fantastisk hjælpeapparat. Ungerne og jeg nikker bare. Kan du se det for dig? Kong Miele står og flytter rundt på det beskidte service, mens han underviser undersåtterne? Sjovt syn.

 

Og kan du forestille dig et dilemma første gang man står med den nyindkøbte æggedeler? Og kæresten ikke er hjemme til at spørge til råds? Hvor dælen skal man gøre af den? Tænke tænke … Skal den lægges ved siden af krusene, eller skal den i en skrå position nede ved tallerknerne? Det er dæleme ikke nemt. Nogen gange vælger jeg bare at lade det stå på køkkenbordet. Så kan mesteren selv hygge sig.

 

Jeg har prøvet at forklare Kongen af Miele at det land, som jeg kommer fra, altså fra mit tidligere liv før jeg mødte min kæreste, da var der altså ikke enevælde. Og det gik alligevel. Du ved, frihed under ansvar. Der måtte landets borgere altså godt selv beslutte noget så voldsomt som hvor de ville gøre af deres beskidte glas, og resultatet var faktisk det samme som nu: det kom ud rent! Voila. Men det vil Kongen slet ikke høre tale om. Snik snak! Jeg kan vel nok forså, at det giver mening, at alt har sin plads? Godt så! Jow jow …

 

Gud bevare enevælde i opvaskemaskinen

Jeanni 26.11.2014 13:37

LOL Super indlæg

Helle 26.11.2014 10:21

Helt klart fan af din kæreste og helt enig. Tingene skal være og vende på den rigtige måde for at udnytte pladsen optimalt.

Maria 26.11.2014 10:19

Det er sjovt ... Jeg forudser noget forventnings-afstemning hvis kæresten og jeg en dag skal dele opvaskemaskine.

Camilla 26.11.2014 10:19

Står og klukker ved busstoppestedet.

Helle 26.11.2014 10:18

Sjovt nok har vi den samme problematik herhjemme. Ok med mig ... så kan jeg måske blive fri!

Kim 26.11.2014 09:31

Her hos os hedder det Kong Bosch.

Hils Kong Miele fra Kong Bosch.

Lisbeth 21.11.2014 11:33

Jeg er enig med din kæreste :) Hils på dronningen af Siemens.

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3