Min blog

”Du ser tyk ud!” Ordene kom meget klart og tydeligt fra min søn.

 

Jeg havde købt mig et par fede cowboybukser. Jeg startede med at gå catwalk for min kæreste. ”Hvad synes du? Klæder de mig? Ser min røv stor ud?” bombaderede jeg ham. Han kikkede pligtskyldigt op fra computeren for at se på bukserne, mens jeg spændt drejede mig rundt.

 

Der kom en sagte mumlen fra ham. ”Øhe skat?” ville jeg vide. ”Hvad siger du? Du kan bare være ærlig” Han gentog, men det var stadigvæk meget uforståeligt, det der kom ud mellem de næsten lukkede læber. Og så var det, at han pludselig kom tanke om, at han måtte i skuret efter brænde. Det kunne tilsyneladende kun gå for langsomt?

 

Tilbage stod jeg og prøvede at kaste et kik på min egen popo. Jeg lignede en hund, der prøvede at fange sin egen hale. Jeg følte mig lige så dum, for hvad pokker betød den mumlen? Meeen, jeg tror nu nok, at jeg forstod så meget, at han var ikke så vild med de bukser. Ja?

 

Så var det, at jeg gik til min 16 årige søn. Han er så dejlig naiv og ligefrem over for det modsatte køn. Han har endnu ikke fået mentale tæsk af kvindekønnet for at være ærlig. Så da jeg spurgte ham, om han syntes, at bukserne klædte mig, så var det, at han var meget klar i spyttet. ”Nej, det gør de ikke! Du ser tyk ud, og det er du jo ikke”. Tak, det var da et svar, jeg kunne bruge til noget.

 

Nu er bukserne byttet. Kæresten er retur fra skuret, og sønnike har af mor her fået et point for ærlighed.

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3