Min blog

Der sad en lille nissemand … ” Jeg sidder her og synger, mens gammelfrueskægget vibrerer. Jeg har leget med ”saks og papir” og har klippet mig en vældig fin nissehue til mit fjollede hoved. Se mine armløse hænder. Smukt, ikke? Altså huen. Man får da næsten lyst til at lægge lidt underlægningsmusik på. Kom, syng med på Tøsedrengene: ”Så gik der tid med det, jeg fik noget at bruge tiden til …”

 

Hooooold nu op Mette! Du er en stor gigantisk overspringshandling! Hey … Måske mit liv begyndte sådan? Måske jeg er det? En overspringshandling? Uf, billeder toner frem af to engang så unge og sprøde mennesker – dem der sammen lavede mig. To mennesker der tullede rundt i Køge en kold vinterdag i det tidlige 1969 og ikke rigtig kunne komme i gang med dagens dont. ”Jamen skatter … vi ku´ da også lige put lidt?”. Og wham bam thank you mam! Et stk. Mette blev til i en kombi af fjederdans og – ja, lad os kalde det for, hvad det var: en fugtig affyringssalut a la ”Heeeeeld og lyyyykke”. Uj uj uj … Billeder forbudt for børn af egen avl flimrer uvelkomment foran mig! Men, det er vel også lidt smukt? Ja, ikke akten vel, men resultatet hensigten? Egentlig vil jeg da bare sige mange tak for den svinggerning! ”I loooove it” – som Cremokongen Ole ville sige det!

 

Det bringer mig frem til det, jeg egentlig ville med dette skriv. Ja, jeg ku´ ærlig talt lige pludselig ikke huske det oven på det dersens nissehueknepperiklipperi … ups … Ja undskyld, men billedet af aktive make love not war mennesker er desværre ikke helt deleted fra den indre skærm endnu! Væk med sig! Men NU husker jeg det! Hvad jeg ville. Utroligt så lang og snørklet en vej en glemsom kvinde fra Jyllinge kan tage. Det må være alderen? HA!!! Who am I kidding? Jeg er da så smækker lækker! Ja, det fik jeg da selv engang at vide … det var … øhe … uha … det er vist alligevel nogle år siden nu – men ikke desto mindre så har nogen engang sagt det til mig, og så må det jo passe?

 

Men altså, fisken på disken, eller – er det en sveske? Apro pro fisk – vil jeg kunne huske bedre, hvis jeg napper mig en fiskeolieting i ny og næ? Ja? Det må jeg nok hellere liiige skrive ned på min huskeseddel inden, at jeg glemmer det. Øjeblik …

 

Jeg så lige brændeovnen, og det fik mig til at tænke på, at der trængte til at blive sat en vask over, men jeg fik da skrevet vitaminer på sedlen. Så skulle den ged vist være barberet! Det føles godt.

 

Nå, hvor kom jeg så fra? Tænke tænke … åhe jo. Det var noget med varme og kærlige vibrationer at gøre! Noget som jeg kan mærke, at jeg føler helt ned i højre storetå, når jeg tænker på mine kære. Og det er immervæk den dårlige af dem, altså tåen! Den hvor neglen faldt af efter en løbetur! Så kan du da nok fornemme den skønne fornemmelse, der rammer mig, når det er venstre tå, der får varme? Jeg siger dig! Det gør den lige nu – aaah – sååå godt.

 

Nå, skulle jeg bare lige et kort øjeblik glemme alt om fjollerier og metaforer? Godt så! Jeg ønsker blot på årets sidste dage at udtrykke min dybe taknemmelig over, at jeg har det så edderhamrende godt, at det går bravissimo for min kæreste, mine tre bio- og to papæg – og alle mine andre kære. Kære som jeg elsker og holder af, og som også elsker mig – liiige som jeg er. Jeg er velsignet med mange farvestrålende perler i mit liv (af de gode og smukke slags). Perler til at dele sol og dumme regnvejrsdage med. Skønne og kærlige mennesker der vil bidrage til, at vi spiller hinanden gode! Og så er jeg taknemmelig over, at du orker at læse mine små skæve historier på min blog. Tak. Det ville edder pukke mig være en ensom affære at skrive historier, som ingen gider respondere på. Jeg er super glad for liv i den anden ende af snoren. Det er en fantastisk fornemmelse med gode mennesker omkring sig. Tak for dig.

 

Det var blot det, jeg ville. Jeg må hellere slutte for nu. Jeg har ting, der skal bages, og tid der skal findes ... Ja, altså lige om et øjeblik. Jeg skal bare liiiiiige … Jeg skal i hvert fald huske og ikke at glemme at ønske dig og dine kære en glædelig jul samt et fantastisk dejligt nytår. Må 2015 blive et super år for dig, og for mig og for os alle med masser af glæde og gode stunder.

 

De varmeste julekrimskrams fra Mette & ko

 

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3