Min blog

”Sig lige til hvis du ser en køddiller” sagde min veninde Tina, mens hun prøvede nok så nonchalant at spise videre af sin bagte frokostkartoffel.

 

Tina og jeg var taget på wellness ophold i Tyskland. Nu skulle den godt nok have en over armen. Sikke vi skulle hygge et par dage, blive spændstige i hud og tanker – og ja, bare blive noget så smækre lækre.

 

Efter endt morgenmad, en lille løbetur og en tur i romaskinen, så gik turen til stedets badeland. Det skulle gøre så godt. Vi måtte dog konstatere, da vi efter endt afvaskning stod i selve svømmehallen og frøs i vores bikinier, at det var en nitte! Vi havde to muligheder: enten kidnappede vi en af stedets mange smårollinger og gav den max gas som legemoster Et og To i den lune børnetissepool med baby rutchebanen – eller også måtte vi forlade stedet for børn og deres forældre. Folk kikkede så mærkelig, da Tina hvinende tog rutchebanen alene.

 

Ud med os igen, i bad, tøj på og så ellers finde matriklens sauna. Voila! 10 minutters gå gang derfra. Den søde receptionist udstyrede os hver med to håndklæder og et ”Viel Glück”. ”Øhe … Viel Glück? Danke?”. Ind i omklædningen, af med tøjet og på med det våde og nu kolde badetøj. Vi blev enige om, at vi godt kunne tillade os at skippe afvaskningen, så i vores bikinier listede vi os lige så stille forbi bruseområde.

 

”Øhe … Jeg tror altså ikke, at man skal have badetøj på her” sagde Tina. Vi var overraskende hurtigt nået frem til sauna området. Jeg havde haft travlt med at spotte efter et hylderum, hvor jeg kunne komme af med håndklæderne og min hårshampoo. Jeg rettede opmærksomheden væk fra væggene med de manglede rum og fik fluks øjenkontakt med en nøgen diller! Nej, to! Åhe gud. Tre! Og nogle gigantiske flydende bryster påsat en rygsvømmende kvinde i den lille runde pool. ”Du har vist ret” mumlede jeg temmelig overrasket. ”Hvad er nu det for noget?”

 

Mens vi begge hylede af grin, skyndte vi os tilbage til omklædningsrummet, hvor vi fik smidt badetøj og shampoo ind i skabet. Jeg var lige ved at tisse en lille bitte smule af panisk grineflip i den nu manglende bikinitrus. Vi fik snøret håndklæderne godt omkring os og begav os lettere tøvende tilbage mod Nøgenland. Undervejs passerede vi endnu engang afvaskningsområdet, og først nu lagde vi mærke til, at mænd og kvinder stod nøgne sammen og vaskede deres ædle dele – altså hver tog sig af sit! Trods alt.

 

Det var min debut ud i sauna med mixet nøgen hud. Ærlig talt lidt grænseoverskridende med alle de frit hængende babbenutter, puppes hår/Lolita look og dinglende klokkeværk i alle mulige længder. Man skulle tro, at jeg havde fået glo suppe til frokost, men nu var det altså bagt kartoffel, vi begge havde valgt i cafeen over for poolen som overspringshandling for IKKE at smide håndklædet – i hvert fald ikke sådan lige med det samme.

 

Det var svært at holde den voksne facade, da Tina midt i frokosten sagde, at jeg skulle sige til, hvis jeg så en køddiller. Dem var der godt nok ikke mange af … i hvert fald ikke i forhold til dem af blod. ”Men Tina, her er så mange andre danskere, så det kan jeg da ikke sige”. Vi blev enige om kodeordet: ”Ørnen er landet. Ørnen er landet”. Hold nu op hvor vi havde en fnisefest.

 

Vi kunne jo ikke blive ved med at sidde der – fnisende, mens vi nippede i de sørgelige kartoffelskræller – så vi gik til den første ud af otte saunaer. Vi læste informationsskiltet udenfor. Noget a la ”Sie müssen die Sitzflächen in die sauna zu waschen”. Vi var rørende enige om, at det måtte betyde, at vi skulle vaske siddefladerne før end vi gik i saunaen … Ja, vores tyske er ikke hvad det har været. Vi hængt håndklæderne på krogen, ballerne fik en omgang brusevand, og med bar røv hastede vi ind i den aromatiske damp. Der sad allerede en mand, kun iført briller. Han havde sat sig godt til rette i et af de flisebelagte sæder. Han sad med spredte ben og aede sine glatbarberede boller nok så kærligt. ”Øhe?”. Lidt efter ankom et modent par. De havde tydeligvis prøvet det før, for de tog en lille vandslange, der var ud for hver plads, og skyllede hver sit sæde. Åhe, det var det, skiltet betød …

 

Tina og jeg gik fra sauna til sauna, og stille og roligt vænnede jeg mig til alt den nøgenhed. Brillemanden med de kærlige fingre, stødte vi på flere gange, men efterhånden evnede vi ikke at lade os støde af hans åbenlyse bolleæltning. Jeg måtte jo erkende, at Herre jamen gud, vi er jo alle født nøgne, men når det så er sagt, så er/var jeg ikke vant til at se så mange lyserøde boller og duskede tissekoner på én gang. Begrebet ”come as you are” fik for mig en ny dimension. Og da vi om aftenen sad på hotelles restaurant, nu iført tøj, da var det altså lidt sjovt at se de selvsamme mennesker. ”Ha! Jeg ved, at du, Hr. Pølsetysker, parkere din lille bitte bandit til venstre, og at din kone går ind for det naturlige trekants look – og Tina? Ham der ovre? Ham der drikker en stor øl. Ja? Han har en ørn”. 

 

Det var en fantastisk herlig veninde weekend med en masse wellness – om ikke andet så for sjælen, for vi fik godt nok ømme mavemusker af at grine – mest af os selv og vores blufærdighed! 

Stefan 13.05.2021 16:21

Lyder måske lidt som om du ikke har et specielt naturligt forhold til nøgenhed 😉. Men dejligt at I hyggede jer 😊

Susanne 24.06.2018 12:32

Jeg er naturist på Lyngbo camping i Henne. Kan varmt anbefales, særdeles når man er i overgangs alderen som jeg😉

Helle 19.01.2015 16:26

Brillemanden - bolleæltning" tag mig med næste gang!!
Det bliver ikke bedre
Tak for et dejlig søndagsgrin!

Christina 19.01.2015 16:25

Fantastisk fortælling- som at være der selv - fnis!

Charlotte 19.01.2015 16:25

Hæ Hæ Hæ, har prøvet det samme i Holland piiiinligt

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3