Min blog

En stille aftenstund for en hel del år siden. Dengang jeg var Sally Singleton. Jeg savnede ærlig talt lidt action og spontanitet (læs: en mand ...). Jeg fandt derfor på, i kedsomhedens rus, at oprette en profil på www.dating.dk – bare lige for at se hvad pokker det gik ud på.

 

Jeg var kun lige blevet færdig med at udfylde de totalt ligegyldige felter om hårfarve, vægt og om hvad min politiske overbevisning er, da der tikkede et brev ind i indbakken. Følgende korrespondance fandt sted:

 

Jeg har set din profil, og med fare for at du bider hovedet af mig, vil jeg forsøge mig. Jeg hedder Claus, og søger en sød kvinde, der har lyst til at træde på min mave og lade mig snuse til hendes nylonstrømpefødder. Der er ikke sex involveret, og det hele foregår med tøj på. En træde seance vil tage ca. ti minutter. Netop fordi der ikke er sex involveret, er det svært at finde en kvinde, der gerne vil, derfor vil jeg gerne betale for det. Jeg håber ikke, du bliver fornærmet over mit forslag, Jeg ved, at du betragter det som meget underligt, men det er de eneste to passioner, jeg har - og nej jeg tager ikke gas på dig, det er alvorligt ment.

Please bliv nu ikke fornærmet over min henvendelse.

Knus Claus


Øhe, hvad filan svarer man på sådan et fantastisk tilbud? Svarer man overhovedet? Ja, jeg kunne ikke lade være:


Hej Claus

Bare rolig, jeg bider ikke hovedet af dig – for at kunne udføre den akt, ville det kræve, at vi mødtes irl (in real life), og det er der vist ingen fare for, at vi to skal! Jeg afslår derfor dit fantastiske tilbud om at lade mig betræde din mave! Yrk!

Mette

 

Sikke et "tilbud"! Nok action og spontanitet for den dag! Yrk! Jeg slettede prompte min profil. Jeg var vist overhovedet ikke nikke nej klar til den verden.

 

Mette – hende der bare ikke havde lyst til at være mavedanser i nylonstrømper ...

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3