Min blog

Jeg har slået op med min kollega Helle i dag. Ja ... det er ærlig talt lidt trist, men det kunne ikke længere gå! Vi var blevet alt alt for tætte. Bevares, ikke sådan følelsesmæssigt, men vi havde en fest som romkugle-dele-buddies. Det kunne ikke blive ved. Min vægt sagde skreg til mig i går, at jeg skulle bede om skilsmisse! Med det samme! Så det har jeg nu gjort. Jeg gik i morges den tunge vej.

 

Helle sagde, at det var ok, at hun godt kunne forstå det. Hun sagde selv, at også hun burde finde sig en snaskegøjs-veninde med hang til gulerødder frem for kalorier – men hun så lidt trist ud. Ærlig talt.

 

Lige efter bruddet syntes jeg så bestemt, at jeg kunne høre en trist Helle lavmælt synge: "all by myself ... don't wanna be ... all by myself ... anymore". Men jeg skal love for, at hun var ikke længe om at komme sig over mig, for vi var da kun lige nået over frokost, da hun spurgte vores fælles kollega Laila, om de to skulle være ”romkugle-dele-buddies”? Laila sagde uden den mindste tøven ja …

 

Kantinen sælger desværre nogle faaantastiske romkugler, som heldigvis er for stor til at spise selv, men hvis man deler ... mummelums ... men det går altså ikke! Jeg har så heller ikke nogen at dele med mere, men vi er heldigvis stadigvæk venner! 

Helle 28.01.2015 19:44

Elsker den

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3