Min blog

”Klarer du den? Eller skal du have en arm? spurgte Helle bekymret sin veninde.

 

Vi var en flok af det stærke køn på vej fra Vesterbro til Tivoli. Da vi kom frem til hovedindgangen til Tivoli, havde jeg (primusmotor på aftenens sociale samling) ikke lige tænkt på at mandeoptælle os, så ti af os strøg igennem indgangen. Vi var nået frem til Glassalen, da gåturens svage led ringede og gjorde mig opmærksom på, at jeg måtte tilbage efter dem. ”Der var en, der var to, der var tre, der var fire, der var fem på Tivolitur. Der var …”

 

Jeg fandt Helle og veninden ved siden af en uniformeret billetpasser med kasket. ”Hej og kom! De andre venter!” I min iver for at komme tilbage til resten af flokken, der nu stod og ventede foran Glassalen, kom jeg på temmelig ucharmerende vis til at skynde på de to kvinder. Det var naturligvis ikke pænt gjort af mig. Åååndskyld tøser!

 

Nå, men vi nåede endelig frem til de andre, og idet vi skulle gå hen over nogle brosten, spurgte Helle så Pernille, om hun skulle have lidt støtte? Jeg blev prompte lidt hed i kinderne ”Uj Pernille. Undskyld at jeg skyndede på jer. Har du problemer med benene, eller?” spurgte jeg med en snert af dårlig smag i munden. ”Nja … men jeg har et kunstigt ben” svarede Pernille spagt. ”Nu er jeg for alvor flov. Undskyld endnu engang for min utålmodighed” småpeb jeg. Så var det, at Pernille grinte ”Ej, det er fis. Jeg har ikke et kunstigt ben. Jeg er helt okay”.

 

Det var vist payback?

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3