Min blog

Mellemste æg og jeg har just været på shopping tur til London. Flyveturen var en flot fødselsdagsgave fra Maria. Overnatningen stod vi hver især for, og jeg tænkte (af nød), at vi måtte være fornuftige at booke os et sted så billigt som muligt. Men det var så lettere sagt end gjort, for når man gerne vil overnatte en weekend i en julebeklædt storby, ja, så var det svært at finde et sted at bo til billige Pund!

 

Jeg fandt os et vandrehjem fem minutter fra Hyde Park. Der var ikke andre vandrehjem i fornuftig radius at finde, og jeg ville altså ikke give spidsen af en jetjager for at overnatte (jeg har desværre aldrig lært det at bøvse penge). Jeg måtte op til afgang til London gøre en dyd ud af at overbevise Maria om, at "skidt pyt, vi skal jo bare have et sted at sove. Tænk på at vi har flere penge at shoppe for! Du sover dem ikke væk". Maria var ikke helt overbevist, men hun kunne nu godt se fornuften – men alligevel ...

 

Det viste sig, at vi var nødt til at være mere frisindige end jeg havde sagt! Jeg havde booket en sovesal – for kvinder – til Maria og jeg. Det var bestemt ikke ønskescenariet, men dobbeltværelserne samt de mindre fællesrum var total booket.  Det skulle nok gå. ”Tænk positivt Mette”.

 

Vi ankom til vandrehjemmet ved 01-tiden om natten. Lidt trætte men vældige glade. Vi var i London – Weeheee. Vi betalte 1.200 kr. for to personer i tre nætter (forfriskende billigt). Idet vi fik stukket nøglekortet i hånden, så jeg, at vi skulle tjekke ud dagen efter? Hør hov – Fejl 40 du! Receptionisten var træt, men kunne godt se, at der var en fejl, og at det ikke var min. "Come back in the morning" mumlede han lettere opgivende, mens han henviste os til værelse F67.

 

Vi tog elevatoren op til sjette sal. Vi stod i gangen ude foran døren og fandt vores "nattøj" og toilettaske frem fra kufferterne. Vi ville jo ikke forstyrre vores kommende sove-veninder alt for meget. Maria fandt det umådeligt åndsvagt. Det gjorde jeg nu også, alt mens jeg prøvede at drysse riiigeligt med positivitet ud over os begge. Man har vel lært at multitaske? Vi listede ind. Lyset fra den lille entre på værelset tændte pr. automatik, så man kunne se en bleg vinterhånd for sig. Det første jeg fik øje på var en sovende mand – i underbukser. Jeg udbrød højlydt: "Hey, you are a man!". Ja, jeg var meget, meget observerende på sådan en december nat ... Kvinden i overkøjen smilede overbærende til mig og hviskede, at han godt måtte være der. Okay – godt så! Mit skarpe blik fangede, at det var et værelse med "kun" to køjesenge og ikke fire. Stor forvirring under hårrødderne. Jeg var dog for træt til at gå ned til manden, altså ham i receptionen, så vi kravlede i seng. Maria den lille bisse var kvik, så hun fik hurtigt napset underkøjen. Så måtte mor her kravle op i overkøjen. Jeg var meget glad for, at jeg havde pyjamasbukser på ... Jamen, kan man for sig se det yndefulde billede af en ældre kvinde i minimalistisk g-streng bestige en seng? Nej, vel!

 

Næste morgen fik vi tildelt det rigtige værelse = 3. sal. Det var af samme størrelse som dagen før, men nu var der så presset fire køjesenge ind. Der var allerede en kvinde, da vi kom ind. Der havde hun været i 14 dage – dog med sporadiske udflugter, naturligvis. Endnu engang tog Maria ikke hensyn til alderdommen: hun indtog underkøjen! Nå, men man er vel atletisk? Mens jeg riggede min høje seng til, kom en mand ind, lagde sin rygsæk og gik igen. Jeg var forundret, men for anden gang inden for et døgn blev jeg belært om, at jo, der måtte altså godt sove personer med julekugler af testosteron. Ej altså! Det var da ikke en del af aftalen! Grrr … Jeg vidste, at vandrehjemmet var totalt booket, så det kunne ikke nytte noget at pive over det. Så, vi havde de næste to nætter glæden af at snorke om kap med tre fremmede mænd og tre lige så ukendte kvinder. Ej, det var faktisk ok. Eller, det måtte det jo være. Der var ingen, der snorkede, altså ud over mig. Jeg kunne dog godt have undværet, at ham den ene roomie havde efterladt sine brugte underbusker på toiletlåget, da han havde været i bad (vi havde bad og toilet på værelset). YRK!

 

Men, alt i alt en dejlig tur ud i verden. Jeg gør det snart igen, altså rejser ud, men det med sovesale er vist en saga blot. Men for at sige som Nicolai plejer at sige: ”Det her griner vi af i morgen”. Og det gør jeg! Ja, altså i morgen ... :-)

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3