Min blog

Når man er på ferie i Tyrkiet, så skal man da prøve et hamam (tyrkisk bad). Jeg skulle i hvert fald. 18 årige Nicolai skulle til gengæld ikke nyde noget som helst af ”den slags”. Han har tilsyneladende stadigvæk traumer over den tyske omgang nøgen sauna, jeg udsatte ham og hans to ældre søstre for sidste år! Han ønskede blot en omgang helt uskyldig fod- og ben massage.

 

Vi troppede op i en dunkel kælder på hovedgaden i Alanya, hvor en gråhåret boss tog imod os. Han henviste os til et lille spartansk lokale, hvor vi kunne sætte vores ting. Desuden var det der, at jeg skulle klæde om til min medbragte bikini. Men, hvor var forhænget? Afskærmningen? Nogen måtte da beskyttes mod uforvaret at støde på mig midt i omklædning? Jeg satte Nicolai til at holde vagt ved døren, mens jeg skiftede. Stakkels knægt, så slap han alligevel ikke for nøgen hud! 

 

Vel tilbage i receptionen, nu iført mit badetøj og et lille lændeklæde, skiltes Nicolais og mine veje. Bossen forklarede mig, at jeg først skulle ind i et damprum og bagefter ind i et andet rum for at blive skrubbet med kaffe (noget med kaffen renser, opfrisker og er godt mod appelsinhud). Jeg ville rigtig gerne vide hvor længe, man skulle opholde sig i den varme damp, men alt jeg fik at vide hvad ”as long as you want to”. Så meget klogere, eller mangel på samme, åbnede han døren ind til et lille rum på størrelse med en lille bitte sauna. Der sad to mænd og tapdryppede. Jeg blev lidt overrasket, for jeg havde forstået det sådan, at mænd og kvinder var adskilt, men sådan skulle det naturligvis ikke være for mig …

 

Da vi havde siddet der i akavet tavshed en små fem minutter, gik de to mænd. Jeg blev siddende lidt længere, nød den aldeles fugtig varme inden at det blev tid til næste etape på mit hamam. Bossen åbnede så en ny dør ind til et vådrum. I midten af rummet var et stort flisebeklædt platou, og dér lå de to mænd! Den ene lå på maven, nøgen og med kun lidt af røvsprækken dækket af et lille lændeklæde. Den anden lå på ryggen, også nøgen og med banditten gemt væk under det våde klæde. Det var ærlig talt og mellem os sagt en kende grænseoverskridende at se de nøgne og temmelig behåret tyrkiske mænd ligge dér og blive afvasket af hver deres hamam-vasker. Ja, jeg ved ikke lige hvad deres titler er, men de var effektive!

 

Min kvindelige afvasker gjorde tegn til, at jeg skulle lægge mig sammen med de to mænd på plateauet. Så gjaldt det ellers om for mig at lægge mig sådan, at jeg ikke behøvede at se på ham den enes røv! Ja, pardon mit franske, men det var altså ikke specielt perfekt at skulle være så afklædt og så tæt på fremmede nøgne mandefolk. Men det skulle naturligvis ikke ødelægge min oplevelse, og det gjorde det heller ikke. En har vel set en manderøv eller tre i sit efterhånden lange liv, og de har ikke alle været lige kønne, så jo, jeg formåede at glemme alt om de to mænd, og bare nyde!

 

Og hvor var det en fed oplevelse. Jeg lå der på maven og blev skrubbet grundigt ind i kaffe med en hamp hadske. Man kunne godt mærke, at der blev skrubbet igennem, men man må vel lide for skønheden? ”Turn” sagde damen, der givetvis ikke mestrede engelsk. Jeg vente mig om og så fik bl.a. ben, mave, bryster, arme og ører ellers samme omgang. ”Dush” blev der kommanderet, mens hun pegede på en bruser i hjørnet af lokalet. Så skulle jeg atter lægge mig, og nu blev det så tid til at blive skummet max ind. For og bag og over det hele. Det var sååå dejligt at være omhyllet af varmt skum og bagefter blive skyllet over med lunken vand.  ”Sit” sagde damen, og jeg satte mig fluks op. Nu fik håret en omgang vask og hovedbunden massage. ”Dush” og endnu engang gik turen under bruseren. Så var seancen i vådrummet overstået, og jeg blev guidet ud i receptionen.

 

Her skulle jeg slå popo på en liggestol, og så gik bossen himself igang med at klatte en grøn muddermaske i mit ansigt. Jeg fik serveret et glas dejlig varm æble the. Så sad jeg ellers der det næste kvarters tid og blev mere og mere stram i betrækket! Endelig blev det tid til at vaske mudderet af. Sidste etape på menuen: massage fra top til tå. Hold nu op hvor det var en skøn fornøjelse. Ikke at min ”dame” var speciel blid ved mig, men det var en massage, der gav mening. En massage der var effektiv. Øj øj! Så godt!

 

Efter halvanden time i bossens kælder var jeg atter klar til at gå ud i Alanyas gader, nu med smækker lækker krop, og en hud så fantastisk blød som en barnenumse. Det er mange år siden, at jeg sidst har aet mine arme så intens! Jeg kunne slet ikke holde fingrene for mig selv! Jeg skal helt klart prøve en omgang Turkish delight en anden god gang.

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3