Min blog

Ved du, hvad der kan være ”nederen” ved at være pendler? Ud over eventuelle forsinkelser og manglende siddepladser? Det er at være tvangsindlagt til at skulle lytte til fremmede folks intime samtaler. Ved du så, hvad der er endnu mere nederen? Det er ikke at få afslutningen med!

 

Jeg fik i dag den tvivlsomme ære hele vejen fra Nørreport Station og til Brøndby Øster at dele S-togs kupé med TattooKaj. TattooKaj var tydeligvis meget, meget tatoveret, men også meeeget utilfreds med et firma, med hvem han nu forgæves forsøgte at få en kommunikation op at køre. Det gik ikke så godt for ham! De havde ikke leveret en vare, han havde bestilt, så nu havde han kastet sig ind i linje B for i egen person at hente sin ting. Han svinede voldsomt vedkommende i den anden ende af linjen til. I grove træk lød de fleste af hans sætninger – på gebrokkent engelsk – noget a la: ”I´m so pissede off with you, sorry, but I´m on my fucking way to Roskilde, but I don´t know where the fuck you live”. Han tyssede ublu på os andre i kupeen. Vi var et larmende element midt i hans telefontid! Havde jeg turde sige noget, ville jeg nok have fortalt ham, at det var dumt at tage et S-tog til Roskilde … Pludselig gik det op for den frustrerede TattooKaj, at firmaet lå slet ikke i Roskilde, men ude ved lufthavnen … Oj, han rasede. ”Fuck! Now I have to get the fuck off the train … fuck fuck. Fuck you!” bandende han alt mens, at han stormede ud af toget. Og nu ved jeg slet ikke, om han har fået sin vare eller om han stadigvæk render rundt og fucker! Pokkers os!

 

Nå, men det skulle jo ikke stoppe der. Jeg skulle videre med bus til Brøndby, hvor jeg havde et arbejdsmøde. Her fik jeg et kvarters glæde af at sidde foran et par unge kvinder, der tilsyneladende ikke havde set hinanden et stykke tid. Der skulle opdateres på siden sidst. Det blev vi andre så også. Den ene kunne højlydt berette om tarvelige Lasse. Lasse ringer bare altid til hende, når han er træt af Cecilie. For nu vil han bare så gerne knalde hende, måske være lidt kærester, altså hende fra bussen til venstre bag mig. Ja pardon, det sagde hun selv. Det var hun bare såååå træt af. Det havde hun altså også fortalt ham, men han bliver alligevel ved med at ringe, når han er liderlig! "Tsk …" sukkede de begge.

 

Nu kom den anden kvinde på banen. Altså, hun havde jo altså ligesom taget en graviditets test, og den var positiv. Jaaamen altså, hun havde grædt, og grædt og grædt lidt mere. ”Hvorfor bliver jeg gravid nu, og ikke om et år?” havde hun hulkende jamret for sig selv. Se, det kunne jeg måske godt komme med et kvalificeret bud på, men nu var jeg jo kun med på en lytter. Hun havde bare vidst, at kæresten slet ikke var klar til at skulle være far. Og han havde da heller ikke andet end grinet, da hun fortalte ham det. Hun havde skulle bruge mange kræfter på at overbevise ham om, at det ikke var en joke. Hun var blevet scannet, og hun var 6½ uge henne. ”Det er alligevel meget” konstaterede hun, men ”… jeg vil altså lige på den sommerferie, som jeg bare har glædet mig sååå meget til, og …” Og – så var det, at mit busstoppested kom! Pokkers os! Nu finder jeg jo aldrig ud af, om hun og grinebideren af en kæreste skal være forældre eller ej! Eller om Lasse Liderbuk ringer igen! Suk …

 

Jeg napper endnu en pendlertur i morgen. Gad vide hvad jeg så skal underholdes med? Lad mig høre ...

 

Copyright © 2013-2016 Mig og mit

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3