Min blog

”Hej Mette. Har du gang i nogle nye eventyr?” Jeg mødte en bekendt, og hun var nysgerrig på, om jeg atter var i fuld sving med planlægningen af spændende eventyr. Nye oceaner at krydse? Nærgående træf med store hajer eller hvad med en omgang eksotisk hiking i klipklapper?

 

”Ja, det har jeg”, kunne jeg glad røbe over for hende. Jeg har gang i et nyt eventyr. Jeg skal flytte sammen med min kæreste! Igen. Og jeg glæder mig for vildt. Igen. For ja, vi har boet sammen – indtil den dag hvor vi så ikke ville bo sammen mere – og så boede vi hver for sig! Syv dejlige år er der gået med at være kærester, samboende, ikke kærester, kærester på ny og nu atter sammenboende. Den korteste periode var den, hvor vi ikke var kærester. Halvanden måned gik der med det pjat. Men det var nødvendigt pjat. Det hænder, at man får smidt guld på gaden før end man opdager, hvad man har mistet! Vi formåede heldigvis at samle det op igen, og nu passer vi på det.

 

Jeg er derfor nu i fuld sving med at lukke ned for livet, som jeg har kendt det de sidste 2½ år i Roskilde. Opsige lejlighed, afmelde bredbånd og dyr DR licens, sælge lidt ud af mine møbler og ikke mindst finsortering af sjove ting og umulige sager, som stille og roligt har fundet sin vej ind i mit hjem.

 

Det er en spændende tid, men også en tid, der giver lidt kriller i maven. På den helt okay måde. Jeg glæder mig voldsomt meget til atter at bo sammen med ham, jeg elsker og holder af. Omvendt så har jeg haft det fantastisk i mit lille slot i den midtsjællandske domkirkeby. Jeg har formået at få max ud af min tid som ikke sammenboende kæreste. De 59 M2 i nummer 33b, st. mf. tv. var stedet, hvor jeg var Dronning. På slottet skulle jeg på ingen måde tage hensyn til nogen eller noget som helst. Der var totalt enevælde! Og jeg var vild med det. Ærlig talt.

 

Det er første gang nogensinde, at jeg har prøvet at bo alene, og jeg var god til det! Alle burde prøve det, men jeg skulle nå at være en ældre kvinde før end det blev min tur. Jeg nød, at der kun var mig til at støve, rode i køkkenet, at der var fred og ro til læsning af mine bøger – og det bedste af det hele: sidde med fuld kontrol af fjernbetjeningen til TVét. Det var fedt. Der er slugt mange kærlighedsfilm. Men … der var så også kun mig til at tale med, servere aftensmad for samt solo grin og tårer over ligegyldige TV-programmer. 

 

Men den epoke lakker hastigt mod enden. Jeg er klar. Jeg har udlevet den oplevelse. Nu skal jeg til at dyrke alt det fantastiske ved tosomhed. Det bliver skønt alle ugens dage at vågne op sammen med HAM. Ikke længere at bo i en weekendtaske. Jeg glæder mig til at komme hjem fra job og have min elskling at vende dagens store og små ting med. At have en mand, der vil skamrose mine tørstegte kyllingebryster – made for two. Jeg skal sidde og prøve at fokusere på indholdet i min bog samtidig med at jeg nusser ham på ryggen. Han vil imens zappe voldsomt maskulint ned gennem tv-kanalerne – kærlighedskanalerne er naturligvis et no go! Men han kan heldigvis mægtig godt lide kys og varme kram, så det skal jeg dæleme nyde ubegrænset adgang til 24/7.

 

Dronningen af 33b abdicerer. Jeg er klar. Det bliver et eventyr.

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3