Min blog

Jeg sidder her i mit hjem. Alene. Der er dømt #blivehjemmederercoronavirus. Jeg gør, som der bliver sagt. Jeg besøger ikke nogen, får ikke besøg, drikker ikke rødvin på cafeer eller går i zoologisk have. Jeg handler dog min mælk og brød. Og jeg løber mig hver dag en tur. Ellers bliver jeg sulten og skør i bolden! Ingen af tingene ønskes. Rødvinen drikker jeg herhjemme mens jeg kikker på fugle.

 

Jeg er dog ikke helt alene. Kæresten er også hjemme. Jeg er ellers vant til at have dagtimerne for mig selv. Min egen rytme. Måder jeg gør tingene på. Men nu er han jo altså hjemme. Og det er da hyggeligt. Det er det da. Jo. Det er bare fordi, han gør tingene på en anden måde. Den mest hensigtsmæssige måde. Siger han. Og ved du hvad? Mellem dig og mig sagt? Han har altså ikke ret!

 

Men i det mindste er jeg ikke helt alene hjemme. Dejligt. Men han har taget kontoret. Der plejer jeg jo at sidde! Nu sidder jeg ved spisebordet med min bærbare. Og det er da fint. Det er det da. Det er bare fordi, at man sidder bedre inde på kontorstolen foran den stationære computer. Men ret skal være ret. Han arbejder hjemmefra. Jeg skriver jo bare jobansøgninger til de mange firmaer, der pt. kører i nødberedskab og derfor ikke læser ansøgninger! Men det skal jeg jo. Og så gør jeg det. De må da tro, at jeg er skør og ikke har fattet hat af det hele.

 

Jeg savner samvær med mine veninder. Mine børn. Jeg savner familien og alle andre mennesker. Jeg savner liv, grin, snakke omkring mig. Jeg vil have de gamle dage tilbage. Hvor jeg kunne glæde mig vanvittigt meget til mit livs første ultraløb, der nu er udskudt til efteråret. Hvor jeg kunne glæde mig til påskeferien på Bonaire. Den bliver helt sikkert og aldeles aflyst næste uge, og det er nu usikkert om jeg mister pengene! Det taler de om i radioen. Ja, altså ikke om mig og min økonomi, vel, men om at rejsebureauerne ikke kan tilbagebetale! F…! Ultraløbet på Ærø Rundt bliver givetvis også aflyst. Danseevent i Roskilde med skøn veninde er aflyst. Fødselsdagen hos min 11 årige niece på lørdag er også en ting, jeg ikke skal til. Det kan ikke hjælpe noget, at vi mødes 20+ gæster om et mundudblæst lys på en lagkage. Alt er aflyst. Men jeg skal ikke pive. Der er mange andre, der har det meget, meget værre. Sygdom, død og konkurs. Trist. Men jeg må godt være ærgerlig. Og bekymret for mine kære og alle de svage og for hvor længe, at jeg kommer til at gå uden job!

 

Men op med humøret Mette. Vi skal nok klare den … Håber jeg! Jeg har mit gode helbred, jeg må stadigvæk gå ud og trække luft, og selvom ham kæresten til tider er småforstyrrende i min daglige rytme, så er det ærlig talt super fedt at være så meget sammen med ham. Jeg elsker ham jo. Og VI kan tale, grine og fjolle! I går udfordrede jeg ham. Jeg havde pralet af, at jeg kunne stå på hovedet uden at røre væggen. Det kunne han i hvert fald også. Sagde han. Så det skulle bevises. Det kunne han ikke. Hold nu kaje hvor jeg grinte. Jeg sværger, at det var lige før, at jeg tissede lidt i bukserne af grin. Dejligt befriende. At grine så musklerne giver slip og gør ondt. Ikke våde bukser! Mere af det. Meget kan den lortevirus tage fra mig, men ikke mit humør! Jeg.giver.det.ikke.væk!

 

Kæresten siger, at nu er det tid til frokost for to! Han har ret! Han er nu dejlig. Han får et kys alt mens jeg lukker ned for denne jammer. Kan du se, at jeg vinker? Hej hej!

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3