Hawaii til Fransk Polynesien

”Mette, det er tid til din mentale pille!”

 

Har jeg fortalt, at jeg lider af psykotisk rejseglæde? Det står i hvert fald dokumenteret nederst i mit CV. Og nu har jeg et udbrud igen! Det skal skylles ned med vand.

 

Den 27. december rejser jeg til Honolulu på øen Oahu i Hawaii. Kun mig. Her skal jeg de næste syv dage hygge mig i eget selskab. Måske jeg finder nogle nye venner på Waikiki Beach, hvor jeg får base, men ellers er planen ret simpel: lære at flette hawaiiblomsterkranse, dykke, snorkle, løbe nogle ture rundt i kvarteret, drikke nytårschampagne på stranden – og ellers tage det hele som det kommer.

 

Den 3. januar påmønstrer jeg det danske sejlskib Gwendoline. Jeg skal være gast i 3 måneder hos Kaptajn Kim og hans kone Lene. De er på alder med mig. Det vil sige temmelige unge og sprøde! Ombord vil der også være deres 20 årige søn Oliver og tre andre gaster. Alle sammen venner jeg endnu ikke har mødt. Spændende.

 

Om jeg kan sejle? Overhovedet ikke og jeg sætter stor pris på formaningen om redningsvest og livline, men jeg kan dykke! Det var et krav for at komme med ombord! Og at man kan bo småt. Den kan jeg også vinge af. Det med at sejle har kaptajnen sagt, at det skal jeg nok lære!

 

Vi skal sejle rundt omkring nogle af de mange små øer i Hawaii for derefter at sætte kursen mod Fransk Polynesien. Her afmønstrer jeg sidst i marts måned på Marquesasøerne. Det er her, at de sidste kannibaler holdte til. Så hvis ikke min rødvinsmarineret krop når at komme i den store sorte gryde dér, så skal kæresten og jeg mødes på én af de mange atoller, hvorfra vores fælles 3-4 ugers eventyr begynder.

 

Dette er et stort tilvalg for mig. Og vi ved jo alle godt, at når man vælger noget til, så kan det have den betydning, at man må vælge noget andet fra. Sådan er det også for mig. Dette er en gammel drøm for mig. Chancen er her og nu, og da jeg ikke vil melde pas til den, så betyder det desværre, at jeg med udgangen af året har min sidste arbejdsdag som sekretær hos Danske Filminstruktører! Hvad der så skal ske med mig rent arbejdsmæssigt til foråret, det finder jeg ud af. Jeg ved, at alt løser sig. Selvfølgelig gør det det.

 

Nu er der immervæk nogle dage til jul endnu, men der er jo ingen grund til at holde kortene ind til kroppen. Inden vi ser os om, så er det tid til for mig at pakke, bukke og bakke – og af sted!

 

Det er atter tid til min pille. 

Lea 27.09.2017 09:45

For fillan Mette, tillykke, hvor er det godt det blev dig, det har du fortjent, og ja alting løser sig altid når vi giver slip og lader universet råde Lea

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3