Hawaii til Fransk Polynesien

Tænk, så er jeg her. Lige midt i mit eventyr. Jabadabaduuu. Det jeg har ventet sååå længe på, sparet op til, forberedt, talt ned til og fortalt enhver der gad høre om det. Og pludselig kom så dagen, hvor jeg skulle kramme mine tre æg og kæresten ”på gensyn”. Puha, det var faktisk temmelig hårdt. Der blev fældet en tåre eller tre. Ærlig talt. Men altså … det var jo ikke triste tårer, men det var nu svært! Fire måneder er faktisk ret lang tid.

 

Men jeg fik kysset kæresten farvel i lufthavnen. Møs møs og hej hej – og med snotten tæt på at dinge om snudeskaftet som et par jule guirlander, fik jeg vinket farvel. Nu var det om at holde fokus. Jeg havde et eventyr, der ventede forude. Det var faktisk sådan set allerede i gang!

 

Jeg vil ikke sige, at jeg ”pludselig” så mig gå rundt i Honolulu. Der skulle lige et døgns rejseri til. Først til London, og derefter 11 stive timer i fly til Los Angeles. Og efter et par timers ventetid i Englenes by, så blev det tid til 5½ time mod Hawaii. Og så lige 20 minutter i en shuttlebus. Men så var jeg fremme. ”Aloha” sagde den ekstreme søde receptionist. Klokken var da to om natten. Det er altid noget værre roderi at ankomme til et vandrehjem midt om natten. Især når man som jeg har valgt at bo på en 4 personers stue (kun for kvinder). Man ved ikke hvordan rummet set ud, og man kan ikke tillade sig at tænde lys. Så man fumler sig frem med sin bagage i et mørkt rum og håber, at man ikke får lavet alt for meget ballade. Jeg tror, at jeg bestod sådan nogenlunde.

 

Og nu er der allerede gået to nætter og snart to dage. Jeg tog det stille og roligt i går. Var en tur på stranden og gik et par lange ture langs vandet. Så skønt. Her vrimler med turister og surfboards. Wow. Jeg har aldrig set så mange surfboards samlet et sted. Og surfing skoler. Og asiater! I spandevis. De surfer ikke så meget! De er mere forsigtige. Mange af dem ligger på stranden i fuld mundering, inkl. solhat og smartphones. Også når de bader. Jeg har sågar set et par løbe. Eller, det er faktisk løgn! Det var ikke løb, men jeg tror gerne, at de ville! De prøvede, men det gik ualmindeligt langsomt. Det var et skægt syn. Jeg er en Ninja ved siden af dem!

 

Apro pro løb så var jeg ude at løbe i dag. Jeg bor fantastisk. Altså ikke selve værelset, uha nej, men jeg bor to minutters gange fra havet og fem minutter fra parken. Så jeg kunne simpelthen løbe mig en 5 km tur langs parken og havet. What not to like?

 

I går aftes fik jeg en ny roommate. Vi er som sagt fire kvinder, og vi er to i hvert rum og så deler vi bad og toilet. Hun hedder Anja og er fra Schweiz. Hun er utrolig sød, og ung. Sølle 30 år, men vi hygger. I dag tog vi bussen op til Manoa Falls. Det var en utrolig smuk tur i en regnskov og et fantastisk vandfald. Ikke stort, men flot. Vi havde en rigtig god tur og fik en masse sjov ud af det med skulle finde ud af det med de lokale busser, som vi skulle med et par stykke af. Vi har allerede aftalt, at vi en af de nærmeste dage til tage på endnu en udflugt sammen. Det er dejligt ikke at skulle være alene hele tiden.

 

Waikiki Beach, Honolulu

 

P.S. Kan jeg godt kalde mig for Miss Cold Hawaii, når nu jeg hedder Klitmøller – og når nu man kalder byen for Cold Hawaii? Muuraaaaaaaaaah

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3