Hawaii til Fransk Polynesien

Onsdag den 3. januar 2018.

 

Så er det nu. Min tid som logerende her på Waikiki Beachside Hostel er slut. Om lidt tjekker jeg ud. Derefter er udfordringen for mig at få min lille bitte tini mini tunge kuffert fragtet med mig ned til Hawaii Yacht Club, hvor skibet Gwendoline venter.

 

Det har været en sjov uge her på vandrehjemmet. Jeg anede ikke, da jeg i sin tid bookede dette sted, at det ville være så fantastisk. Både i forhold til beliggenheden men også at jeg ville møde sådan nogle skønne mennesker.

 

Jeg ankom for en uge siden midt om natten, hvilket altid er noget skod, når en fattigrøv som mig ankommer til et overnatningssted ude i verden. For jeg bor næsten altid på vandrehjem, og jeg skal altid dele nattesnorkeri med fremmede kvinder! Så dér ankommer man så kl. alt for sent (for man har jo heller ikke råd til de humane flyafgange …) og skal ind på et værelse, som man ikke aner, hvordan er indrettet. Uden at tænde for lyset naturligvis … Så man fumler sig frem med sin bagage og skal finde sin seng, rede den, og muligvis også børste tænder – og så ellers ”godnat du!”. Ak, det er ikke nemt. Men det er sjovt!

 

Men også denne gang klarede jeg den. Jeg fandt min seng på firmandsværelset. Den første nat delte jeg med en asiat, men hun tjekkede ud tidligt næste morgen. Så kom Anja fra Schweiz. En skøn ung kvinde på sølle 30 år (hun fylder 31 her den 28. januar, men det vil hun helst ikke tale om ...) Vi har simpelthen hængt sammen som ærtehalm siden, at vi gav hånd. Vi aftalte umiddelbart efter ”aloha”, at hun skulle tage med mig til Manoa vandfaldet. Som sagt så gjort – og vupti så man to kvinder tøffe rundt sammen i Waikiki og omegn.

 

Vi har været på nogle super fede hiking ture. Anden dagen mødte vi Leon fra Frankfurt. Ham har vi også været på udflugt med. Vi har spist ude sammen med Joe fra Vest Virginia. Han er militærmand her på Hawaii, og det var sjovt at høre ham. Ud over at han talte med en kartoffel i munden, så var han meget uvidende om verden udenfor. Beyoncé blev bl.a. spillet på restauranten, og han spurte os, om vi hørte den slags musik i Europa! Det var sjååååvt. Men altså vi har hver dag taget bussen rundt i den sydøstlige del af Oahu, og har set den smukkeste natur. Total eyecandy over det hele.

 

Jeg fejrede nytårsaften på vandrehjemmet. Der blev annonceret, at der ville være grillet mad, og at der ville være en DJ til at spille fra kl. 20. Gratis! Drikkevarer skulle man selv medbringe. Se, det kunne de tre europæere godt lide. Så Anja, Leon og jeg var at finde ved fællesarealet kl. spisetid. Med hawaii øl under armen til Leon og hvidvin til damerne. Lad festen begynde.

 

Vi fik det værste mad ever! Aldrig har jeg fået serveret noget så ringe! Der blev grillet hotdog og burgere. Et stk. gummisål omgivet af en kold skive cheddarost, et lille salatblad og en uristet bolle. Det smagte sååå dårligt, og det var så grotesk, at det var sjovt. Min nytårsmenu bestod af en halv burger, en håndfuld chips og en flaske vin! Og DJ´n havde sin egen fest, hvortil han spillede musik ingen gad danse til … Happy New Year! Men … det er en nytårsaften, jeg altid vil huske! For vi havde det super fantastisk sjovt, og vi fik grinet så meget. Kl. 23.30 gik vi de få meter ned til stranden, hvor vi så fyrværkeri og drak rævepis ud af en brun papirspose!

 

Og nu er det nye år altså i gang. Og første etape af mit eventyr er slut. Min tid på Waikiki Beachside Hostel, og min tid sammen med Anja og Leon. Jeg har nu krammet dem på gensyn. Det er trist, men jeg ved jo, at nye eventyr venter på mig. Om et øjeblik drager jeg af mod Gwendoline. Skibet der skal danne ramme om mit liv de næste 3 måneder. Jeg har det som om, at jeg er blevet forfremmet i livet.

 

Aloha og skip o høj!

Marin 06.01.2018 13:10

Uh, det er da spændende, det du oplever. Glæder mig til næste Update ☀️☀️

Marianne 06.01.2018 08:06

Kære Mette
Tag for en dejlig tur på Hawaii, det er spændende at følge dig og som altid underholdende når du vælger ord 😉👍
Forsat rigtig god rejser 😉

Sanne 06.01.2018 07:37

Happy new year - ja, det bliver da vist et nytår, du sjældent vil glemme. Jeg er grøn af misundelse over dine fantastiske oplevelser og det er megainspirerened.

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:06

Du er for sej

21.09 | 05:35

Fed beskrivelse. Får helt lyst, til at tage turen

05.07 | 12:51

Super dejlig læsning og rigtig stærkt løbet. Stort tillykke med bedriften
Stor inspiration.

05.07 | 05:07

Jeg er SÅ imponeret over, at du gør det. Et kæmpe tillykke med bedriften. Du er mega sej og meget inspirerende. Knus fra mig. <3